25 september 2023 – Even voorstellen: mijn naam is Quincy Romero. Een energieke 23-jarige die onlangs de spannende overstap heeft gemaakt van het maken van verfijnde cocktails achter de bar in Amsterdam tot het ondersteunen van het cloud support team!

Ik beschouw mezelf als een flexibel en duidelijk persoon. Opgegroeid in Alkmaar, maar nu al twee jaar woonachtig in het levendige IJburg, Amsterdam. Als ik niet aan het werk ben, vind je me vaak bezig met een van mijn vele hobby’s zoals simracen, gamen, wandelen, of het kunstig maken van cocktails (dankzij mijn 7-jarige horeca achtergrond, waarvan 2 jaar als bartender). Op een persoonlijk punt, deel ik een liefdevolle relatie met mijn geweldige vriendin. We zijn nu een jaar samen en zijn enthousiast aan het kijken naar de mogelijkheid om samen te wonen.

Als Junior Cloud Engineer bij inQdo ben ik enthousiast om mijn recent opgedane kennis (na een intensieve 4-maanden durende opleiding bij Techgrounds) toe te passen. Mijn rol zal zich richten op het helpen, ontwikkelen en beheren van cloud-oplossingen van onze klanten.

Ik breng een unieke combinatie van structuur en klantenservice-vaardigheden mee, opgedaan tijdens mijn jaren in de horeca. Deze combinatie stelt me in staat om technische uitdagingen met een klantgerichte benadering aan te pakken. Plus, als er ooit een bedrijfsfeest is, kun je erop vertrouwen dat ik de beste cocktails in huis heb!

Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe fase van mijn carrière te beginnen bij inQdo en ben dankbaar voor deze kans om deel uit te maken van dit geweldige team.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161