Raf Rasenberg, inQdo Cloud

Hi! Ik ben Raf, 26 jaar en geboren in Breda. Liefhebber van back-end en cloud, eigenlijk alles DevOps gerelateerd. Hiernaast heb ik een grote passie voor fitness. Het onderhouden van een gezonde levensstijl en veel sporten vind ik belangrijk.

Ik kom zelf van een non-technische achtergrond en ik heb 3,5 jaar in Boedapest gewoond, waar ik International Economics heb gestudeerd. In mijn tijd daar, was ik op zoek naar werk dat ik remote kon doen en zo was ik destijds beland bij het maken van simpele marketing websites. Door de jaren heen heb ik mijzelf programmeren aangeleerd en werden de projecten die ik deed groter, complexer en gevarieerder.

Bij inQdo Cloud kan ik doen wat ik echt leuk vind

Dit jaar heb ik een nieuwe stap in mijn carrière gezet, door te starten bij InQdo Cloud. Hier kan ik doen wat echt leuk vind en mijzelf volledig focussen op back-end en cloud development. Perfect!

Het team is geweldig en er zijn heel veel dingen om te leren. Naast het creëren van mooie oplossingen voor onze klanten, wil ik ook een aantal cloud en DevOps certificaten halen aangezien InQdo Cloud ook persoonlijke ontwikkeling erg aanmoedigt, wat heel tof is.

Ik heb er zin in dit jaar!

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend