Roald, Integratieconsultant, inQdo

10 juni 2021 – Hoi, ik ben Roald van der Aa, 29 jaar en ben deze maand begonnen als integratieconsultant bij inQdo. Sinds kort woon ik in Amersfoort, wat heel goed bevalt! Een knusse maar bruisende stad met de bossen om de hoek. Daar doe ik ook veel aan mountainbiken en hiken. Naast sporten houd ik erg van koken, bakken en begint er een aardige kookboek verzameling te ontstaan. Met vrienden speel ik geregeld bordspellen en thuis maak ik een hoop puzzels: van cryptografie tot kruiswoord en brain teasers.

Met een master in Business & IT en een aantal jaar ervaring in IT-analyse, integratie en architectuur kom ik inQdo versterken! Ik heb bewust gekozen om van een groot bedrijf (KLM) over te stappen naar een kleiner bedrijf. De korte lijntjes om sneller te schakelen, een open en directe cultuur spreken mij erg aan.

“Bij inQdo kan ik mij op breed vlak inzetten en ontwikkelen”

Binnen inQdo kan ik mijn kennis op een breder vlak toepassen en zo ook meer ervaring opdoen. Er is hier dan ook goede ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik denk dat ik hier mooie uitdagingen voor de toekomst heb en hoop met mijn kennis de klanten van inQdo te kunnen helpen in de verbetering en versimpeling van hun IT.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161