Robert, Support Consultant inQdo

Mijn naam is Robert, 32 jaar en woon sinds kort in Zeist. Aan het begin van dit jaar ben ik terugverhuisd naar Nederland, hiervoor heb ik zeven jaar in Dublin gewoond. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hardlopen, het wereldwijde nieuws te volgen en op visite te gaan bij vrienden en familie.

Voordat ik bij inQdo begon heb ik zowel commerciële als technische functies uitgevoerd bij diverse bedrijven. Ik vind het erg interessant en inspirerend om ontwikkelingen mee te maken op IT-gebied en om hier in mijn dagelijkse werkzaamheden mee bezig te zijn.

Deze functie is lekker veelzijdig

Sinds 1 september ben ik begonnen als Support Consultant. De functie sprak mij erg aan omdat je zowel klantgericht, commercieel als technisch bezig bent. Ook ben je nauw betrokken bij het development team waardoor je veel kennis opdoet van programmeren en hoe applicaties functioneren.

Momenteel zit ik midden in mijn inwerkperiode ter voorbereiding op de functie van Support Consultant. Ik vind het fijn dat er veel tijd en energie wordt gestoken in mijn inwerkperiode, hierdoor voel ik mij welkom en gewaardeerd als collega. De werksfeer binnen inQdo ervaar ik als zeer prettig en door de platte organisatiestructuur kun je iedereen benaderen wanneer je met vragen zit.

Ik heb veel zin om mij verder te ontwikkelen binnen mijn vakgebied, vanuit inQdo zijn er veel mogelijkheden om je hierbij te ondersteunen.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend