25 oktober 2023 – Even voorstellen: mijn naam is Ruben van Hulst en ik ben 37 jaar. Samen met mijn vrouw en twee jonge kinderen woon ik in Vleuten.

Na mijn studie ben ik bij mijn vorige werkgever terecht gekomen, waar ik 13 jaar heb gewerkt. Daar heb ik veel geleerd over applicatie-architectuur, infrastructuur en automatiseren. Om weer een volgende stap te maken wilde ik al een tijdje met de cloud werken en was het tijd om een andere uitdaging te zoeken.

Tijdens de gesprekken met inQdo kreeg ik er veel vertrouwen in dat het met de kennis van AWS goed zit, waardoor ik heel wat kan leren. Bij inQdo aansluiten voelde dan ook als een logische stap om te nemen. Een ander belangrijk punt is dat inQdo voelt als erg sociaal, zowel onder de collega’s als inQdo als werkgever.

Ik verwacht dat er mooie en uitdagende projecten zullen zijn om mijn passie in verschillende aspecten kwijt te kunnen en mijn steentje bij te kunnen dragen aan het verder professionaliseren en standaardiseren.

Buiten het werk om is het met twee jonge kinderen in huis altijd gezellig druk. Maar mocht ik daarnaast nog tijd hebben om iets voor mijzelf te doen, dan vind ik het leuk om te koken (Indonesisch), te lezen, te reizen (Zuid-Afrika en Namibië is een aanrader!) en nog meer IT te doen. Denk daarbij aan programmeren met Python en Vue, en domotica met Home Assistant.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161