Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst?
Digitalisering van jouw bedrijf is noodzaak, maar voelt vaak enorm complex.

  • Want hoe ziet jouw volgende stap in digitalisering er precies uit?
  • Hoe kun je je onderneming wapenen tegen cybercrime?
  • Wat kan je direct morgen veranderen om de concurrentie voor te blijven?

Antwoorden hierop plus begeleiding in the next steps, vind je tijdens de Smart Business Roadshow op dinsdag 8 november in het Philips Stadion in Eindhoven.

Wat kan je verwachten?
Digi-visionairs en experts delen hun waardevolle inzichten. Zij vertellen alles over de impact van tech en hoe jouw onderneming optimaal kan profiteren van de volgende stappen in digitalisering.

Laat je inspireren door sessies van Jim Stolze (expert op het gebied van data, kunstmatige intelligentie en machine learning), Vincent van Renesse van Duivenbode (SciSports), Jurrit Sanders (sportwetenschapper bij PSV), Jonas Rietbergen (Strateeg bij de Efteling), en Richard Craig McFeely (vanuit AWS verantwoordelijk voor Data Insights voor o.a. de Bundesliga).

We eindigen het programma met een interactieve Cloud Canvas sessie waarbij we samen kijken waar jij digitaal staat en waar je naartoe wilt (of moet) gaan. Jij stelt de vragen, wij hebben het antwoord. We sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel.

Ga naar de website voor meer informatie over het programma, de sprekers en om je in te schrijven. Deelname is kosteloos en het aantal plekken beperkt, dus meld je direct aan!

Graag tot ziens op 8 november in het Philips Stadion in Eindhoven.

Hartelijke groeten,

AWS, inQdo Cloud en Trend Micro

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161