Stefan onze nieuwe collega bij inQdo Integratie

19 januari 2021 – Hallo! Ik ben Stefan, 31 jaar, kom uit Almere en ben een echte game geek. Ik houd van games waarin ik compleet in een andere wereld terechtkom, maar ook van strategische games waar ik de grijze massa in mijn hoofd flink aan het werk moet zetten. Ook spendeer ik graag tijd met vrienden en familie. Een avondje bordspellen spelen en gezellig bijpraten vind ik heerlijk.

Ik had al een achtergrond in de IT, zo heb ik een hbo ICT-opleiding gedaan en een post-hbo-opleiding digitale strategie. Recentelijk heb ik een traineeship Java en Azure DevOps van twee maanden gevolgd als onderdeel van mijn traject bij YoungCapital. Hiervoor heb ik als medewerker digitale innovatie drie jaar gewerkt bij de bibliotheek van Almere. Daar heb ik onder andere een escape room opgeleverd, een werken-met-scrum traject gedaan, evenementen georganiseerd en de website onderhouden.

 

Bij inQdo kan ik mij verder specialiseren

Sinds 4 januari ben ik begonnen als integratiespecialist in het integratieteam. Hoewel ik eigenlijk al mijn hele leven bezig ben met computers, miste ik diepgaande kennis. inQdo heeft mij de kans gegeven om integratiespecialist te worden en die kans grijp ik met beide handen aan. Verschillende klanten ondersteunen in het soepel werkend krijgen en houden van hun IT-infrastructuur vind ik een mooi vakgebied om mijzelf in te verdiepen.

Wat mij vooral aanspreekt bij inQdo is de onderlinge sfeer. Er is veel interesse en begrip voor en naar elkaar en een helpende hand is nooit ver weg. Voor mij is een fijne werksfeer even belangrijk als leuk werk zelf. Ik denk dat inQdo mij in beiden kan voorzien.

Het is allemaal nog even wennen, en ook een beetje gek om te beginnen tijdens een corona lockdown, maar ik heb er veel zin in! Naast het werk zelf kijk ik ook uit naar het beter leren kennen van mijn nieuwe collega’s.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend