Wil jij werken in een ondernemende organisatie waarbij we elkaar en de klant uitdagen om tot het beste resultaat te komen? Kom werken bij een IT-club waar je veel kunt leren, waar de focus ligt op het beste integratieplatform en waar een potje FIFA net zo belangrijk is als onze stand ups. inQdo is op zoek naar jou!

Simplifying Integration & Cloud Together

Voor onze business line Integration zijn we op zoek naar een supportconsultant. inQdo Integration verzorgt consultancy, development en beheerdiensten in de applicatie-integratie. Dit doen we voor klanten die het integratieplatform on premises draaien, maar ook voor klanten die gebruik maken van ons eigen iPaaS – een integratieplatform in de cloud.

Als supportconsultant geef je (telefonisch) support aan onze klanten (in- en extern) en sta je hen professioneel te woord. Je besluit of de meldingen door jou opgelost kunnen worden of dat de melding doorgaat naar een collega. Ook in dat geval blijf jij eindverantwoordelijk voor de melding.

Je houdt dagelijks de voortgang van de openstaande meldingen bij en informeert naar de status van de meldingen. Verder analyseer je de meldingen en eventuele problemen en rapporteert dit. Daarnaast voer je actief beheer uit op de omgevingen van de klant waar inQdo verantwoordelijk is. Hiervoor hebben we dagelijkse en wekelijkse controles ingericht. Wanneer je zaken ziet die niet kloppen maak je incidenten aan. Daarnaast help je mee om Service Level rapportages op te stellen en te versturen naar de klant. En uiteindelijk denk je mee over structurele verbeteringen.

Jij beschikt over een probleemoplossend vermogen, bent communicatief sterk en kunt goed in een team werken. Je maakt deel uit van een gedreven, ondernemende club van professionals.

inQdo voorziet in een leaseauto of mobiliteitsvergoeding zodat je wanneer dat nodig is naar klanten kunt. Bijvoorbeeld bij periodiek serviceoverleg met de klant. Op termijn ga je meedraaien met de andere collega’s in onze betaalde standby-regeling.

Jij

 • bent een aanpakker en teamspeler;
 • kunt je inleven in de klant en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen;
 • hebt een gezonde dosis geduld en klantvriendelijkheid;
 • bent vooral enthousiast om aan de slag te gaan.

Jouw kennis & ervaring

 • relevante opleiding op MBO-niveau;
 • een of twee jaar relevante werkervaring;
 • een bijzondere interesse in IT, wat terug te zien is in je studiekeuze, je stages of werkervaring;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

De inQdo-cultuur

 • een open bedrijf waarin we samenwerken en oog hebben voor elkaar;
 • informele manier van communiceren;
 • experts met passie voor ons werk;
 • heel veel verstand van integratie en cloud.

Ons aanbod

 • een goed maandelijks salaris, pensioenregeling, leaseauto of mobiliteitsvergoeding, laptop en telefoon of iPad;
 • mogelijkheid om verschillende communicatie- en inhoudelijke trainingen te volgen;
 • uitdagend werk waarin jij verantwoordelijk bent voor ondersteuning aan onze klanten en de mogelijkheid om door te groeien;
 • meerdere remote personeelsuitjes per jaar, georganiseerd door de teams.

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij staan voor heldere afspraken, voorspelbare kwaliteit en herbruikbaarheid. Met ons team in Nederland helpen wij klanten met hun uitdagingen. Onze klanten waarderen ons, omdat we met hen meedenken en ons verplaatsen in hun standpunt. Wij zijn trots op ons werk en gaan voor een langdurige relatie met onze klanten.

Vanuit onze passie voor IT en innovatie, hebben we inQdo in 2010 opgericht en uitgebouwd tot een organisatie met een team van experts. Onze drijfveer is het leveren van innovatieve cloud- en integratieoplossingen.

Ben jij de supportconsultant die wij zoeken?

Stuur een motivatiebrief voorzien van cv naar Eline van Vliet. Vragen? Wij beantwoorden die graag. Bel ons op 085-2011161.

Zien wij een match, dan nodigen wij je zo snel mogelijk uit voor een (of meer) gesprekken. Is er na deze kennismaking een klik dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek, waarna je aan de slag kan bij inQdo. Het kan dus heel snel gaan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend