Tom Nuijtemans, Solution Architect bij inQdo Cloud

4 november 2021 – Hi, ik ben Tom, 42 jaar en woonachtig in Utrecht. Mogelijk kennen een aantal mensen mij al, aangezien ik al een aantal jaar voor inQdo Cloud heb gewerkt. Na een fijne periode thuis, waar ik voornamelijk veel tijd heb besteed met mijn kinderen, begon ik mijn oude collega’s en leuke klanten bij inQdo Cloud toch te veel te missen…

Ik heb een achtergrond in elektronica, maar ben inmiddels ook alweer een jaar of 20 werkzaam in de IT. Van serverbeheer tot technisch teamleider en architect van kleine- en grote omgevingen.

Van robotica naar cloudcomputing

Voordat ik bij inQdo kwam werken was ik veel bezig met elektronica-ontwerp, robotica en productontwikkeling. Maar met de komst van cloudcomputing, en vooral de ontwikkelingen bij AWS, kwamen al die gebieden erg mooi bij elkaar. En dan is inQdo Cloud, samen met alle collega’s en hun uiteenlopende kennis en ervaring, een goede plek om mooie dingen te bouwen.

In mijn privétijd ben ik vooral druk met mijn kinderen, groot fan van retro-gaming (en mijn kinderen nu ook) of ben ik in een werkplaats aan het sleutelen aan auto’s, motoren en anderen dingen met een stekker of accu. Ik ga ook erg graag op pad; even een ijsje halen aan het strand of zomaar voor een weekendje heen en weer naar Noorwegen rijden mag je mij altijd wakker maken.

Sinds begin oktober ben ik weer aan de slag gegaan als Solution Architect en heb er erg veel zin in!

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161