inQdo Cloud ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt samen met haar klanten high-end oplossingen op basis van Amazon Web Services. Ter versterking van het Cloud team in Nieuwegein zoeken wij een ervaren DevOps engineer!

Als DevOps Engineer bij inQdo Cloud ben je betrokken bij het opzetten van nieuwe projecten bij klanten. Je ontwikkelt en configureert een sterk geautomatiseerde infrastructuur. Het gaat daarbij vaak om verregaande geautomatiseerde AWS-omgevingen, maar ook het ontwikkelen van volledige architecturen. Hierbij ligt de focus op Automations en Cloud Native. Daarnaast help je bestaande klanten bij de doorontwikkeling van de opgezette diensten. Je biedt ondersteuning, analyseert complexe problemen en lost deze op. Dit doe je vanuit het gezellige kantoor in Nieuwegein, af en toe bij klanten op locatie en desgewenst een aantal dagen per week vanuit huis.

Klanten waarderen het team van inQdo Cloud, omdat er wordt meegedacht vanuit het standpunt van de klant. Een langdurige relatie staat altijd voorop. Ook als DevOps Engineer heb jij hier een belangrijke rol in. Jij schroomt niet om contact te zoeken met de klanten en waar nodig verheldering te vragen. Is het vraagstuk helder? Dan ga jij in samenwerking met je specialistische cloud consultants ontwerpen en ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar onze klanten? Lees hier meer over enkele klantcases die we de afgelopen jaren gerealiseerd hebben.

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een DevOps Engineer die net zo enthousiast, leergierig en nieuwsgierig is als de rest van het team! Je komt te werken in een ambitieus en gezellig team waarin feedback wordt gewaardeerd. Jij durft je mening te uiten, feedback te geven en staat open voor aanwijzingen van je collega’s.

Als DevOps Engineer bij inQdo Cloud wordt van je verwacht dat je jezelf blijft ontwikkelen door relevante trainingen te volgen en je kennis blijft ontwikkelen binnen het AWS-ecosysteem. Het behalen van één of meerdere relevante AWS-certificeringen is onderdeel van je kennisopbouw. Ook hier word je in begeleid met interne kennis en ervaring van het team en de benodigde (studie)middelen worden beschikbaar gesteld.

Daarnaast heb jij:

 • 3+ jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met DevOps practices (Automations, CI/CD, GitOps);
 • Ervaring met Infra as Code (AWS CDK, CloudFormation, Terraform) is een pre;
 • Zeer veel interesse in – of ervaring met – oplossingen zoals Serverless en Containerized omgevingen (Docker / Kubernetes);
 • Ervaring met Cloud providers (AWS / GKE / Azure) is een grote pre en bij voorkeur kun je goed overweg met code in bijvoorbeeld Python, Go, Javascript/Typescript en scripten met Bash/Powershell.

Dit bieden we jou

Een fijne werkplek in Nieuwegein binnen een transparante, open en platte organisatie. Je gaat werken met de allerbeste (en al zeggen we dat zelf allerleukste) collega’s. Al sinds de oprichting in 2010, is inQdo volledig gefocust op Amazon Web Services. De organisatie is ambitieus en gedreven om de beste service te verlenen. Ontwikkeling staat dan ook hoog in het vaandel. Dit biedt jou de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen en echt álles te leren over AWS en ingewikkelde cloudoplossingen!

Daarnaast bieden wij:

  • Marktconform salaris, leaseauto of mobiliteitsvergoeding en een pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
  • Telefoonvergoeding en na je proeftijd een device als bonus;
  • Een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations en borrels, en uiteraard ook de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Meerdere personeels- en teamuitjes per jaar.

Bedrijfsprofiel

Simplifying Cloud Together – inQdo Cloud is een gecertificeerd AWS Advanced Consulting Partner en biedt innovatieve, intelligente en effectieve cloudoplossingen, zonder onnodige complexiteit of verrassingen. Drijfveer is het samen met klanten realiseren van oplossingen op basis van Amazon Web Services-technologie; consultancy, doorontwikkeling, ondersteuning en beheer. inQdo Cloud staat voor heldere afspraken, innovatieve oplossingen, duidelijke taal, kwaliteit en continuïteit.

Het kantoor staat in Nieuwegein maar inQdo werkt in heel Nederland voor en met klanten. Het team bestaat uit 40 collega’s – consultants die zich richten op cloud dienstverlening of applicatie integratie.

Nieuwsgierig? Maak kennis met het team!

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie achter via onderstaande link. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Lars Cornelissen Lars@hupp.nl of (013) 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp IT Careers ondersteunt inQdo bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. Sollicitaties worden direct gedeeld met inQdo.

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend