inQdo Cloud ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt samen met haar klanten high-end oplossingen op basis van Amazon Web Services. Ter versterking van het development team zoeken wij een ervaren developer. Als developer bij inQdo Cloud, ben je betrokken bij de (door)ontwikkeling van losse applicaties, tools, API’s en back-end omgevingen van zowel klant- als interne projecten.

Klanten waarderen het team van inQdo Cloud, omdat er wordt meegedacht vanuit het standpunt van de klant. Een langdurige relatie staat altijd voorop. Ook als developer heb jij hier een belangrijke rol. Naast het uitvoerend ontwikkelen, schroom jij je niet om contact te zoeken met de klanten en waar nodig verheldering te vragen. Is het vraagstuk helder? Dan ga jij in samenwerking met de specialistische DevOps Engineers van inQdo Cloud ontwerpen en ontwikkelen. Het gaat daarbij vaak om verregaande geautomatiseerde AWS omgevingen, maar ook het ontwikkelen en onderhouden van volledige applicaties. Hierbij ligt de focus op Serverless en Cloud Native. Als developer bij inQdo Cloud wordt van je verwacht dat je jezelf blijft ontwikkelen door relevante trainingen te volgen en je kennis blijft ontwikkelen binnen het AWS ecosysteem. Het behalen van één of meerdere relevante AWS certificeringen is onderdeel van je kennisopbouw. Ook hier word je in begeleid met interne kennis en ervaring van het team en de benodigde (studie)middelen worden beschikbaar gesteld.

Wat ga je doen?

Als AWS Cloud Engineer bij inQdo Cloud ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de Amazon Web Services omgevingen van jouw eigen klantenportfolio! Heb jij ervaring met óf een bovengemiddelde interesse in Cloud infrastructuren? Bij inQdo krijg je de mogelijkheid je continu te blijven ontwikkelen in de nieuwste technieken.

inQdo Cloud is een gezellige organisatie, een betrokken team, dat klaarstaat voor elkaar. Als engineer binnen het Cloud team ga je vanuit het kantoor in Nieuwegein (regio Utrecht) én op locatie werken aan innovatieve cloudoplossingen. Voor klanten uit diverse branches worden oplossingen op basis van de Amazon Web Services-technologie ontworpen, gebouwd en onderhouden. De developer die we zoeken gaat onder andere de volgende taken uitvoeren:

 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe projecten bij klanten en blijft verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van hun omgevingen.
 • Je configureert en ontwikkelt een sterk geautomatiseerde infrastructuur en helpt klanten door verbeteringen door te voeren en nieuwe oplossingen aan te dragen.
 • Natuurlijk bied je ook ondersteuning, analyseer je complexe problemen en los je deze op.

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een developer die net zo enthousiast, leergierig en nieuwsgierig is als de rest van het team! Je komt te werken in een ambitieus en gezellig team waarin feedback wordt gewaardeerd. Ook jij durft je mening te uiten, feedback te geven en staat open voor aanwijzingen van jouw collega’s. Daarnaast heb jij;

Daarnaast heb jij:

 • Ruime ervaring met één of meerdere van de volgende programmeertalen; Python, Javascript Typescript, Go of .net (Core)
 • Ervaring met het bouwen en ontwikkelen van Serverless, Cloud Native applicaties, bij voorkeur in AWS, of bent bereid om “down the AWS rabbit hole” te gaan;
 • Enige ervaring met front-end ontwikkelen is mooi meegenomen (bij voorkeur met frameworks als React/Vue/Svelte/Angular etc.);
 • Ervaring met of kennis van, het ontwikkelen van applicaties/microservices in containers (Docker/ECS/Kubernetes);
 • Je wordt blij van een volledig schaalbare AWS S3 gebaseerde front-end met een Serverless API/backend, of bent bereid hier blij van te worden.

Dit bieden we jou

We bieden je een leuke, afwisselende baan aan met alle ruimte om je te ontwikkelen. Een fijne werkplek binnen een transparante, open en platte organisatie. Je gaat werken met de allerbeste (en al zeggen we dat zelf allerleukste) collega’s. Daarnaast bieden we:

Daarnaast bieden wij:

 • Marktconform salaris, leaseauto of mobiliteitsvergoeding en een pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
 • Telefoonvergoeding en na je proeftijd een device als bonus;
 • Een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations en borrels, en uiteraard ook de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Meerdere personeelsuitjes per jaar.

Bedrijfsprofiel

inQdo Cloud is een gecertificeerd AWS Advanced Consulting Partner en biedt innovatieve cloudoplossingen zonder complexiteit of verrassingen. Al sinds de oprichting in 2010 vereenvoudigt inQdo Cloud de cloudinfrastructuur door voorspelbare en zeer effectieve oplossingen aan te bieden aan bedrijven op het AWS-platform. Het team bestaat uit 38 collega’s: voornamelijk consultants die zich richten op cloud dienstverlening of applicatie integratie. Drijfveer is het leveren van innovatieve cloudoplossingen op basis van de Amazon Web Services-technologie. Projecten en beheer, samen met de klant. inQdo staat voor heldere afspraken, voorspelbare kwaliteit en herbruikbaarheid. Ons motto: Simplifying cloud together. Met het enthousiaste team in Nieuwegein helpen ze klanten met hun bedrijfscontinuïteit. inQdo is een zeer gewaardeerde partner voor bedrijven in uiteenlopende branches door heel Nederland.

Nieuwsgierig? Maak kennis met het team!

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Laat dan je CV met motivatie achter via onderstaande link. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Lars Cornelissen via Lars@hupp.nl of (013) 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp IT Careers ondersteunt inQdo Cloud bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. Sollicitaties worden direct gedeeld met inQdo Cloud.

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend