Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die met ons mee wil groeien, in de functie van DevOps Team Lead.

Ben jij ervaren in het aansturen van een team en het contact met klanten? Dan is inQdo op zoek naar jou! Je treedt op als team lead en je bent verantwoordelijk voor een deel van onze klanten. Je zorgt ervoor dat het team efficiënt en effectief onze klanten bedient. Essentieel hierbij is samenwerken met onze klanten en de DevOps-teams. inQdo is een informele en open organisatie, een betrokken team, dat klaar staat voor elkaar.

 

Wat ga je doen?

Voor één van de nieuwe DevOps-teams word je team lead. Dit team heeft zijn focus op de managed services klanten en klanten met een beheercontract en zorgt ervoor dat de omgevingen stabiel werken. Terugkerende taken worden uitgevoerd, periodiek wordt verslag uitgebracht naar de klanten en incidenten worden opgelost. De team lead zorgt ervoor dat de procedures voorspelbaar zijn en worden gevolgd, zodat klanten en collega’s precies weten welke dienst wordt geleverd.

Dit team is nieuw gevormd, om te zorgen dat de andere DevOps-teams hun focus op Development kunnen houden. Door op een professionele manier Operations uit te voeren kunnen de andere teams erop rekenen dat de omgevingen stabiel zijn.

inQdo Integration bouwt met klanten een langdurige relatie op en dat begint bij managed service van het integratieplatform. Wanneer het platform stabiel is en incidenten snel worden opgelost onderscheidt inQdo Integration zich van andere leveranciers. Daarbij is de samenwerking met inQdo Cloud van groot belang: zij verzorgen de hosting van de systemen waarop wij bouwen.

In deze functie krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid. Je werkt op kantoor samen met het DevOps-team, maar onderhoudt ook de relatie met de klanten. Je neemt de klant mee in de ins en outs van het platform door operationele overleggen. Daarbij kijk je samen met de klant naar valkuilen en mogelijke verbeteringen.

Wat verwachten we van je?

Kennis van webMethods of andere integration platformen is een pre, maar geen vereiste. Kennis van IT is een voorwaarde en je hebt interesse in het continu verbeteren van IT operations. We verwachten van je dat je gevoel hebt voor strakke procesinrichting en dat je het belang ervan inziet. Je ziet processen niet als overbodig, maar gebruikt deze om de energie juist bij de uitzonderingen te krijgen. Daarnaast is het essentieel dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Je hebt nauw contact met de klant en geeft directe en eerlijke feedback aan de klant. De relatie met de klant is langdurig, dus het opbouwen en onderhouden van een relatie is essentieel. Je bouwt deze op en zorgt voor de gunfactor.

Daarnaast verwachten we van je dat je jouw steentje bijdraagt aan onze cultuur! Niet alleen door feedback te geven en collega’s en jezelf scherp te houden, maar ook door een keer te helpen met organiseren van een origineel personeelsuitje. Of door een keer een vrijdagmiddagborrel te voorzien van jouw muziek.

Projecten

Om je een idee te geven van het soort projecten die inQdo uitvoert: de realisatie van een dedicated integratieplatform bij ChemicaInvest, een grootschalig migratieproject bij de Universiteit van Amsterdam, en de inbreng van inQdo bij het succesvolle integratieproject bij Mediq.

Wie zoeken wij?

Je hebt/bent:

 • Ervaring als team lead;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Bekend met Agile/Scrum (certificering scrummaster is een pre);
 • Affiniteit met IT en/of applicatie-integratie;
 • Hbo-/wo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding in bijvoorbeeld economie, bedrijfskunde, econometrie of informatica.

Dit bieden we jou

 • een concurrerend maandelijks salaris met een winstdeling, pensioenregeling, vrije keuze in leaseauto of mobiliteitsvergoeding, laptop en telefoon of tablet;
 • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
 • verschillende opleidingen zodat je je soft skills en hard skills kunt verbeteren;
 • een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations en borrels, maar ook de mogelijkheid om thuis te werken;
 • meerdere personeelsuitjes per jaar.

Over inQdo – Simplifying Integration Together

 • een jong en transparant bedrijf;
 • informele manier van communiceren;
 • gedreven experts;
 • heel veel verstand van integratie;
 • ruimte voor jouw persoonlijkheid!

Ben jij de collega die we zoeken?

Stuur dan een motivatiebrief voorzien van cv via onderstaande link of mail naar Britt@hupp.nl. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via (013) 303 4117.

Hupp IT Careers ondersteunt inQdo bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. Sollicitaties worden direct gedeeld met inQdo.

Hoe nu verder?

Zien wij een match, dan nodigen wij je zo snel mogelijk uit voor een (of meer) gesprekken. Is er na deze kennismaking een klik dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek, waarna je aan de slag kan bij inQdo. Het kan dus heel snel gaan!

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend