inQdo in Nieuwegein (omgeving Utrecht) zoekt technische en communicatief vaardige integratieconsultant ter versterking van het groeiende team!

Wat ga je doen?

inQdo is een gezellige organisatie, een betrokken team, dat klaar staat voor elkaar. Wij helpen grote en middelgrote bedrijven met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van integraties tussen applicaties op basis van het inQdo connect-platform. Hierbij maken we gebruik van de Software AG-technologie (webMethods). Als integratieconsultant begrijp je de klantvraag als geen ander en ga je samen met je klanten de juiste oplossing realiseren voor complexe integratievraagstukken. Je werkt nauw samen met onze DevOps-teams die de bouw van de integraties uitvoeren die jij specificeert.

Als integratieconsultant bouw je een langdurige relatie op met de klant en ben je altijd op de hoogte van wat er speelt. Je hebt contact met IT, maar ook met de business. Daardoor heb je invloed op de koers die een bedrijf vaart. In deze functie heb je de leiding in projecten en krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid. Je werkt zowel op kantoor samen met het DevOps-team als op locatie bij klanten. Samen met de klant denk je na over integratietechnieken, adviseert over architectuur en je schrijft functionele beschrijvingen van interfaces. Je begeleidt projecten van a tot z. Van pre-sales tot en met het opleveren van interfaces aan klanten.

Integratieprojecten

Om je een idee te geven van het soort projecten die inQdo uitvoert: de realisatie van een dedicated integratieplatform bij ChemicaInvest, een grootschalig migratieproject bij de Universiteit van Amsterdam, en de inbreng van inQdo bij het succesvolle integratieproject bij Mediq. Lees hier meer over dit project!

Dit breng je mee

Je bent een zelfstandige IT-professional en kunt in begrijpelijke taal uitleggen hoe een interface voor een eindgebruiker gaat werken. Jij wordt enthousiast van het ontleden van complexe problemen en klanten te adviseren met een passende oplossing. Verder ben je niet bang om je mening te geven, ben je sociaal en help je jouw collega’s graag verder.

Daarnaast heb jij:

 • minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde opleiding in economie, bedrijfskunde, econometrie of informatica);
 • werkervaring bij een softwarebedrijf of in een soortgelijke functie;
 • gevoel voor software en ervaring met het opstellen van requirements;
 • kennis van SoftwareAG webMethods of een ander integratieplatform is een pre;
 • kennis van Agile/Scrum (certificering scrummaster is een pre);

Dit bieden we jou

inQdo biedt een fijne werkplek binnen een transparante, open en platte organisatie. Je komt te werken in een betrokken team dat klaarstaat voor elkaar. Dit team geeft elkaar feedback en spreekt elkaar aan op verbeterpunten, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen als professional en als collega. Er worden verschillende opleidingen aangeboden zodat je je soft en hard skills kunt verbeteren. Deze organisatie blijft innoveren waardoor je altijd zal werken met de nieuwste technieken.

Daarnaast bieden wij:

 • een concurrerend salaris met winstdeling voor het hele team;
 • pensioenregeling en vrije keuze in leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
 • verschillende opleidingen zodat je je soft skills en hard skills kunt verbeteren;
 • een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations en borrels, maar ook de mogelijkheid om thuis te werken;
 • meerdere personeelsuitjes per jaar.

Bedrijfsprofiel

Vanuit de passie voor ICT en innovatie is inQdo in 2010 opgericht en uitgebouwd tot een organisatie met een professioneel team van experts. Drijfveer is het leveren van een doordacht en betrouwbaar integratieplatform op basis van webMethods. inQdo integration levert alle diensten om het integratieplatform van de klant in te richten en te onderhouden: consultancy, projecten en beheer. inQdo staat voor heldere afspraken, voorspelbare kwaliteit, herbruikbaarheid. Met het enthousiaste team in Nieuwegein helpen ze klanten met hun bedrijfscontinuïteit. inQdo is een zeer gewaardeerde partner voor bedrijven in uiteenlopende branches door heel Nederland.

Maak kennis met het team!

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Laat dan je CV met motivatie achter via onderstaande link of mail naar Bela@hupp.nl. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Bela Dijkman via (013) 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp IT Careers ondersteunt inQdo bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. Sollicitaties worden direct gedeeld met inQdo.

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend