inQdo Integration zoekt een Senior Requirements Specialist / Business Consultant

“Strive not to be a success, but rather to be of value.” – Albert Einstein

Als integratieconsultant ben je de brug tussen technische IT-oplossingen en functionele business vraagstukken. In deze functie ondersteun je de klant in haar IT-projecten. Hierdoor heb je invloed op de koers die een bedrijf vaart. Je krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid, werkt zowel op kantoor samen met het DevOps-team als op locatie bij klanten. Samen met de klant denk je na over integratietechnieken, adviseer je over architectuur en je schrijft functionele beschrijvingen van interfaces. Je begeleidt projecten van a tot z. Van pre-sales tot en met het opleveren van interfaces aan klanten.

We zijn op zoek naar iemand die kennis heeft van het begrip iPaaS, bekend is met verschillende integratiepatronen en overtuigd is dat cloudoplossingen de toekomst zijn.
Je kent de details van legacy technieken zoals EDIFACT, AS2 en HL7, maar bent ook bevlogen in de steeds meer gebruikte integratietechnieken op basis van API’s met XML over SOAP, JSON en RESTful API’s. Onze producten zijn gebaseerd op technieken van webMethods en Amazon Web Services, het spreekt bijna voor zich dat kennis van die producten een grote plus is.

Dit breng je mee

Je bent een zelfstandige IT-professional en kunt in begrijpelijke taal uitleggen hoe een interface een bedrijfsproces kan optimaliseren. Je wordt enthousiast van het ontleden van complexe problemen en klanten adviseren met een passende oplossing. Verder ben je niet bang om je mening te geven, communicatief sterk, ben je sociaal en help je jouw collega’s graag verder.

Daarnaast heb jij:

  • Kennis van Software AG webMethods of een ander integratieplatform;
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde opleiding in, (bedrijfskundige-) informatica;
  • Werkervaring met softwareontwikkeling in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met het opstellen van requirements;
  • Kennis van Agile/Scrum (certificering scrum master is een pré);
  • Goed in de omgang met klanten.

“The real competitive advantage in any business is one word only, which is ‘people’.” – Kamil Toume

Dit bieden we jou

inQdo is een dynamische organisatie, een betrokken team, dat klaar staat voor elkaar. De organisatie helpt grote en middelgrote bedrijven met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van integraties tussen applicaties op basis van het eigen ontwikkelde inQdo connect-platform. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Software AG-technologie (webMethods) en AWS. inQdo biedt een fijne werkplek binnen een transparante, open en platte organisatie. Je komt te werken in een betrokken team dat klaarstaat voor elkaar. Dit team geeft elkaar feedback en spreekt elkaar aan op verbeterpunten, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen als professional en als collega. Er worden verschillende opleidingen aangeboden zodat je je soft en hard skills kunt verbeteren. inQdo blijft innoveren waardoor je altijd zal werken met de nieuwste technieken.

Daarnaast bieden wij:

 • Marktconform salaris, leaseauto of mobiliteitsvergoeding en een pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
 • Verschillende opleidingen zodat je je soft skills en hard skills kunt verbeteren;
 • Een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations en borrels, en uiteraard ook de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Meerdere personeelsuitjes per jaar.

Bedrijfsprofiel

Vanuit de passie voor ICT en innovatie is inQdo in 2010 opgericht en uitgebouwd tot een organisatie met een professioneel team van experts. Drijfveer is het leveren van een doordacht en betrouwbaar integratieplatform op basis van webMethods. inQdo integration levert alle diensten om het integratieplatform van de klant in te richten en te onderhouden: consultancy, projecten en beheer. inQdo staat voor heldere afspraken, voorspelbare kwaliteit, herbruikbaarheid. Met het enthousiaste team in Nieuwegein helpen ze klanten met hun bedrijfscontinuïteit. inQdo is een zeer gewaardeerde partner voor bedrijven in uiteenlopende branches door heel Nederland. Nieuwsgierig? Maak kennis met het team!

Integratieprojecten
Om je een idee te geven van het soort projecten die inQdo uitvoert: de realisatie van een dedicated integratieplatform bij ChemicaInvest, een grootschalig migratieproject bij de Universiteit van Amsterdam, en de inbreng van inQdo bij het succesvolle integratieproject bij Mediq. Lees hier meer over dit project!

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Laat dan je CV met motivatie achter via onderstaande link. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via Britt@hupp.nl of (013) 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp IT Careers ondersteunt inQdo Cloud bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. Sollicitaties worden direct gedeeld met inQdo Cloud.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend