Een integratieplatform draaien op Amazon Web Services? Jazeker! Wij doen ’t al jaren en zijn enorm tevreden met deze combi. Afgelopen donderdag vertelden we tijdens het Dutch webMethods User Group klantevent waarom we zo blij zijn met de combinatie en ons enthousiasme werd meteen overgenomen. Onze boodschap: de cloud is helemaal niet zo eng als in de integratiewereld weleens wordt gedacht. Het is een heel goeie match! En wij worden er happy campers van.

Ooit, toen er nog geen inQdo was…

… kenden mensen het fenomeen systeemintegratie al. Maar of ze ook wisten hoe ze het moesten toepassen: tja. Het viel de managing partners van inQdo in ieder geval op dat systeemintegratie bij bedrijven vaak inefficiënt plaatsvond. Al snel na de oprichting van inQdo, ontwikkelden ze daarom inQdo connect. Deze Enterprise Service Bus (ESB) is gebouwd met de webMethods suite van Software AG én draait op de AWS Cloud. Een top-combi, waar we volledig achter staan.

Omdat de omgeving van inQdo connect draait op Amazon Web Services, is deze flexibel en schaalbaar. Het grootste voordeel hiervan is dat de gebruikers van deze ESB een vast bedrag per interface betalen en niets extra’s in rekening wordt gebracht wanneer zij meer infrastructuur nodig hebben. Zo kunnen zij hun omgeving daarom bijvoorbeeld eenvoudig (en kosteloos) laten bijschalen wanneer ze (tijdelijk) veel verkeer op hun website verwachten.

De AWS Cloud is niet eng

We pakten ons moment tijdens het klantevent van de Dutch webMethods User Group. Tijdens een live-demo presenteerden we hoe relatief makkelijk het is om een webMethods omgeving te deployen op AWS: dit is met één druk op de knop voltooid. Ter vergelijking: als bedrijven liever gebruikmaken van hun eigen hardware, moeten zij de benodigde extra hardware beschikbaar hebben én interne capaciteit vrijmaken om dit proces te realiseren. Daarnaast lieten we zien hoe snel de deployment op AWS kan worden voltooid: een webMethods omgeving opzetten op AWS wordt in enkele minuten gerealiseerd. Bij traditionele servers duurt dit in het gunstigste geval een paar dagen en meestal zelfs een paar weken.

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten? We werken dag in dag uit met integratie en helpen u uiteraard graag met al uw vraagstukken op ict-gebied. Bel met Peter Perebooms op: 06-45 34 40 46 of stuur een e-mail naar: info@inQdo.com.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend