21 maart 2023 – Even voorstellen: mijn naam is Wim Kimenai. Ik ben 22 jaar en kom uit Bavel (naast Breda). Voordat ik in de IT aan de slag ging was ik werkzaam als muziekproducent. Na een lastige periode tijdens de corona pandemie ben ik er achter gekomen dat een fulltime carrière in de muziekindustrie toch niet helemaal iets voor mij is. Tijdens die periode is mijn passie voor IT sterk gaan groeien.

Het afgelopen jaar heb ik mezelf omgeschoold naar Cloud Engineer, met behulp van Techgrounds. Via Techgrounds ben ik bij inQdo Cloud terecht gekomen. Op het moment dat ik bij mijn sollicitatiegesprek naar binnen liep, voelde het al heel goed aan. Ik ben daarom erg blij dat ik bij inQdo Cloud mag komen werken!

Bij inQdo Cloud ga ik aan de slag als bij Cloud Support, waar ik problemen op ga lossen die klanten ondervinden tijdens het hosting process in de Cloud en mag ik ook gaan werken aan nieuwe oplossingen en verbeteringen in het support process. Daarnaast wil ik mezelf sterk gaan ontwikkelen om nieuwe kennis op te doen, zodat ik meerdere AWS certificaten kan behalen.

Ik verwacht veel te leren, ik hou ervan om in het diepe gegooid te worden en op onderzoek uit te gaan. Daarnaast verwacht ik een fijne werkplek met gezellige collega’s, waar enorm veel ruimte is om te leren en te groeien.

Vanwege mijn eerdere werkzaamheden ben ik altijd erg creatief bezig geweest. Hierdoor heb ik veel “problem solving” en analytische skills ontwikkeld. Met deze skills hoop ik een frisse blik te kunnen geven op problemen waar we tegenaan lopen en oplossingen te verzinnen die niet direct voor de hand liggen.

Ik heb er zin in!

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161